Konfigurér proxyserveren

Hvis du bruger en proxyserver til at forbinde til internettet, skal du angive forbindelsesindstillingerne for proxyserveren.

Som standard forsøger programmet at finde proxyserverindstillingerne, og at forbinde til internettet automatisk. Hvis programmet mislykkes at finde proxyserverindstillingerne automatisk, beder den dig om brugernavnet og adgangskoden for proxyservergodkendelse. Som standard gemmer programmet det angivne brugernavn og adgangskode.

Konfigurér proxyserveren